Sada světel - LEGO Motorised Lighthouse 21335

Kód: 99559
ZDARMAZDARMA
21335 LEGO MotorisedLighthouse lights on Light My Bricks[1]
2 499 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
24.4.2024
Možnosti doručení

Sada LED osvětlení pro LEGO model Motorised Lighthouse 21335

Detailní informace

sh-advantage
Nejširší nabídka
deskových her v ČR
sh-advantage
Pomoc při výběru
rádi vám poradíme i na chatu

Detailní popis produktu

Sada LED osvětlení pro LEGO model Motorised Lighthouse 21335

Je čas OPRAVDU rozsvítit světlo na moři a zajistit, aby všechny lodě bezpečně dopluly do přístavu, se stavebnicemi LEGO Motorizovaný maják 21335 a Light My Bricks!

Naše stavebnice byla předurčena ke spojení s touto neuvěřitelnou sadou LEGO s 15 samostatnými LED diodami, které ti umožní úspěšně osvětlit tento maják námořní historie a kultury.

Jedno velké studené bílé bitové světlo zajišťuje, že se nejjasnější světlo odráží přímo na Fresnelově lunetě LEGO a svítí do moře z vrcholu věže. Tato neuvěřitelná světelná sada je napájena prostřednictvím stávajícího boxu s bateriemi Powered-Up díky kabelu Light My Bricks Powered-Up.

Sleduj, jak se funkční světlo věže otáčí dokola! Nebo pokud dáváte přednost samostatnému napájení světel, můžete tak učinit jednoduše pomocí přiloženého napájecího kabelu USB.

Naše sestava světelné sady právem zaručuje plnou funkčnost po instalaci díky odborně zpracovanému a snadno použitelnému návodu! Krok za krokem přidejte světlo do interiéru věže a zároveň si zachovejte možnost sejmout vnější panely - hrajte si nebo vystavujte!

Nezapomeňte na úchvatné detaily zde! Pozorujte interiér kajuty strážce majáku díky našim bezdrátovým konektorům - útulný interiér je naplněn hřejivou atmosférou díky řadě žlutých a oranžových bitových světel připojených k jedné z našich desek s blikacími efekty! Teplý úkryt před rozbouřeným mořem pro námořníka v měřítku minifigurky.

Sady Light My Bricks LEGO Lighting Kit poskytují fanouškům stavebnice LEGO snadný způsob, jak si přizpůsobit své modely pomocí LED světel. Díky podrobným návodům krok za krokem zvládne osvětlit svou stavebnici LEGO každý. Všechny naše stavebnice lze zapojit a hrát - není třeba žádných znalostí elektroniky!

Všechny naše sady lze zapojit a hrát - není třeba žádných znalostí elektroniky!

Sada LED osvětlení pro LEGO modely.

Tato sada je pouze sada LED osvětlení. Všechny sady LEGO® zobrazené na obrázcích a videích se prodávají samostatně.

 

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

Powerbanka či síťový adaptér nejsou součástí balení.

Napájecí adaptér najdete zde.

Powerbanku najdete zde. 

Bateriový kit na USB je zde.

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: LEGO® sady osvětlení
Hmotnost: 0.2 kg
? 1. Základní hra / rozšíření: Doplněk
Typ hry: Doplněk
EAN: 754523893532

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: