Sada světel - LEGO Medieval Town Square 10332

Kód: 973388
Novinka
ZDARMAZDARMA
MedievalTownSquare10332 lights on Light My Bricks 1000x[1]
1 999 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
31.7.2024
Možnosti doručení

Sada LED osvětlení pro LEGO model Medieval Town Square 10332

Detailní informace

sh-advantage
Nejširší nabídka
deskových her v ČR
sh-advantage
Pomoc při výběru
rádi vám poradíme i na chatu

Detailní popis produktu

Sada LED osvětlení pro LEGO model Medieval Town Square 10332

Vrať se do jednodušších časů a přehrávej si malebné scenérie městeček se stavebnicí LEGO Středověké náměstí 10332 a Light My Bricks.

Naše stavebnice je dokonalým doplňkem k této úžasné sadě se středověkou tematikou. Obsahuje 23 jednotlivých LED diod a dvojici desek s blikacími efekty, které pomáhají vytvořit realistické a vkusné zobrazení. Podívejte se na pochodně městečka - všechny se oživují a poskytují bezpečné a klidné prostředí pro obyvatele náměstí z řad minifigurek.

Sada 6 teplých bílých světelných proužků osvětluje dvojici interiérů a zvýrazňuje všechny nabízené neuvěřitelné detaily, což z této sady dělá dokonalou herní nebo výstavní sadu pro každého fanouška klasického hradu LEGO nebo středověké historie.

Dvojice světle modrých bitových světel doplňuje tuto expozici tím, že oživuje vodní prvky této složité sady - vše výše uvedené a zároveň umožňuje kompletní pohyb a funkčnost sady díky odbornému návrhu, který tato stavebnice využívá.

Světelné sady Light My Bricks LEGO poskytují fanouškům LEGO snadný způsob, jak si přizpůsobit své modely pomocí LED světel. Díky podrobným návodům krok za krokem může svou stavebnici LEGO rozsvítit každý. Všechny naše sady lze zapojit a hrát - není třeba žádných znalostí elektroniky!

Doplňkové parametry

Kategorie: LEGO® sady osvětlení
Hmotnost: 0.3 kg
? 1. Základní hra / rozšíření: Doplněk
Typ hry: Doplněk
EAN: 726684095667

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: