Sada světel - LEGO NASA Apollo 11 Lunar Lander 2.0 10266

Kód: 973C/M1138
Novinka
1 499 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
2.5.2024
Možnosti doručení

Sada LED osvětlení pro LEGO model NASA Apollo 11 Lunar Lander 2.0 10266

Detailní informace

sh-advantage
Nejširší nabídka
deskových her v ČR
sh-advantage
Pomoc při výběru
rádi vám poradíme i na chatu

Detailní popis produktu

Sada LED osvětlení pro LEGO model NASA Apollo 11 Lunar Lander 2.0 10266

Jeden malý krok pro člověka, jedna velká světelná souprava pro lidstvo! Rozsviť si LEGO NASA Apollo 11 Lunar Lander 10266 se stavebnicí Light My Bricks!

Obsahuje 10 samostatných LED světel a díky této důmyslně navržené stavebnici a snadnému návodu k sestavení oslavíš 50. výročí průzkumu Měsíce hned dvěma způsoby! Buď si upevni přízvučný a slušivý stupeň modelu dohromady, nebo odpoj a rozsviť raketový nosič přízvučného stupně pomocí výkonného velkého oranžového světla Bit a několika dalších přiložených prvků z kostek LEGO.

Tím však zkoumání nekončí. Každý ze stabilizačních trysek přistávacího modulu je osvětlen čtyřmi chladnými bílými bitovými světly a díky naší desce se strašidelnými efekty je zobrazen v animované akci.

Neuvěřitelný ústřední prvek výroční sady, výstavní plocha LEGO, je zvýrazněna a osvětlena dalšími čtyřmi našimi Cool White Bit Lights umístěnými pod modulem Apollo, a vytváří tak skutečnou měsíční záři.

Sady Light My Bricks LEGO Lighting Kit poskytují fanouškům LEGO snadný způsob, jak si přizpůsobit své modely pomocí LED světel. Díky podrobným návodům krok za krokem může svou stavebnici LEGO rozsvítit každý. Všechny naše stavebnice lze zapojit a hrát - není třeba žádných znalostí elektroniky!

Doplňkové parametry

Kategorie: LEGO® sady osvětlení
Hmotnost: 0.3 kg
? 1. Základní hra / rozšíření: Doplněk
Typ hry: Doplněk
EAN: 754523893440

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: