Sada světel - LEGO Star Wars Venator-Class Republic Attack Cruiser 75367

Kód: 973C/M1140
Novinka
ZDARMAZDARMA
75367 LEGO StarWarsVenator ClassRepublicAttackCruiser main shot Light My Bricks 1000x[1]
3 499 Kč
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
2.5.2024
Možnosti doručení

POZOR - tato sada není jen tak ledajaká... je to třída Venator! Tak si rozsviťte útočný křižník LEGO Star Wars UCS třídy Venator Republic 75367 se sadou Light My Bricks!

 

Detailní informace

sh-advantage
Nejširší nabídka
deskových her v ČR
sh-advantage
Pomoc při výběru
rádi vám poradíme i na chatu

Detailní popis produktu

POZOR - tato sada není jen tak ledajaká... je to třída Venator! Tak si rozsviťte útočný křižník LEGO Star Wars UCS třídy Venator Republic 75367 se sadou Light My Bricks!

Tato světelná sada obsahuje galaktických 94 jednotlivých LED diod, včetně sady 4 chladných bílých světelných kroužků, které se skládají vždy ze 14 jednotlivých LED diod! Tyto dokonale navržené komponenty Light My Bricks osvětlují výkonné posilovače křižníku Venator a vytvářejí úžasný vizuální vzhled zadní části tohoto výstavního modelu Star Wars.

Neuvěřitelných 22 bitů Cool White Lights lemuje vnější stěny tohoto neuvěřitelného křižníku a osvětluje každé okno. Připojení k desce se stmívacími efekty Light My Bricks dává ovládání jasu do tvých rukou, takže tato světelná sada je nezbytným doplňkem pro každého sběratele LEGO Star Wars, který si potrpí na detaily na obrazovce!

Když už mluvíme o detailech na obrazovce, hangár lodi Venator, ve kterém se nachází mikroměřítko modelu republikové stíhačky, je přesně osvětlen světle modrými a žlutými bitovými světly, která věrně reprodukují barvy Klonových válek!

Sady Light My Bricks LEGO Lighting Kit poskytují fanouškům LEGO snadný způsob, jak si přizpůsobit své modely pomocí LED světel. Díky podrobným návodům krok za krokem může svou stavebnici LEGO rozsvítit každý. Všechny naše stavebnice lze zapojit a hrát - není třeba žádných znalostí elektroniky!

Doplňkové parametry

Kategorie: LEGO® sady osvětlení
Hmotnost: 0.3 kg
? 1. Základní hra / rozšíření: Doplněk
Typ hry: Doplněk
EAN: 726684099825

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: